За мен

За мен

ЗА МЕН

Казвам се Валери Стaврев и се занимавам с обща физическа подготовка от 2008г. Методиката, която прилагам е съвкупност от движения за цялото тяло, като се използват предимно свободни тежести и упражнения със собствено тегло. Те са взети от тежката атлетика, леката атлетика и гимнастиката.

Професионални спортисти с които съм работил

Помагам в развитието на спортисти като – Росен Ковачев (даунхил), Виктория Гончева (даунхил), Румен Белезирев (даунхил), Стефан Манчев (крос кънтри), Майкъл Иванов (мотокрос), Алекс Димитров (мотокрос), Кирил Николов (скай рънинг), както и на още много хора занимаващи се с екстремни спортове за удоволствие. 

МОЕТО ХОБИ

През свободно си време обичам да практикувам спортове като – мотокрос, планинско колоездене (ендуро) и ски. Да се срещам с нови хора и да обменям опит в практиката им. 

КАК МОГА ДА БЪДА ПОЛЕЗЕН

Провеждам персонални тренировки, измерване на подкожни мазнини и консултации в залата на Functional Physique с предварителна уговорка и запазване на час. Също така изготвям online персонални тренировъчни програми и хранителни режими за хора, които нямат възможност да посещават нашата фитнес зала. А сезоните, в които времето позволява, провеждам групови тренировки по лека атлетика на стадион “Раковски” всяка сряда от 7:30 / 8:30 / 9:30 ч. 

За повече информация може да се свържете с мен като използвате Контактната форма, на тел. 0887159839, както и да ни следвате в Facebook, Instagram и YouTube. Надявам се да бъда полезен!