Изолирани упражнения

Изолирани упражнения

Те са подходящи за възстановяване от контузии и повишване на силата в точно определен мускул, който е изоставщ от определена верига мускули. Моята препоръка е да се правят с по-леки тежести и повече повторения.


Упражнения за ръце

Използвайте тези упражнения като допълнителни след основната тренировка, за покачване на сила в ръцете (при нужда). Или за въстановяване от травми (с малки тежести и много повторения).


Упражнения за рамене

Използвайте упражненията за раменния пояс като допълнителни след основната тренировка, за покачване на сила в раменете (при нужда). Или за въстановяване от травми (с малки тежести и много повторения).


Упражнения за гърди

Използвайте упражненията като допълнителни след основната тренировка, за покачване на сила в гръдните мускули (при нужда). Или за въстановяване от травми (с малки тежести и много повторения).


Упражнения за пояс

Използвайте упражненията като допълнителни след основната тренировка, за покачване на сила в мускулите на пояса (при нужда). Или за въстановяване от травми (с малки тежести и много повторения).


Упражнения за крака

Използвайте упражненията като допълнителни след основната тренировка, за покачване на сила в мускулите на бедрата и подбедрицата (при нужда). Или за въстановяване от травми (с малки тежести и много повторения).